Liveklubb i Metallens Tecken!

18 Aug 2018
18:00 – 03:00
L´Orient

Liveklubb i Metallens Tecken!

Den 18e Augusti blir det hård musik och annat smått och gott på L’Orient i Linköping, nattklubben där vår allas Sami styr och ställer! \m/

 

Vi kommer att se fram emot 3-5 st liveband och bra musik hela kvällen!
Och billig öl….
Inträdet ligger på 100 kr förköp, finns på L’Orient. 140 kr dörren.
Det finns mat, kostar 70 kr för en portion, vegetarisk, vegan, fläsk och kyckling.
Öl kostar fjuttiga 30 kr denna kväll, så kom och fynda! Räcker så länge öltapparna är våta!

 

Band under kvällen:

RIMFROST
 [Borås]

”Rimfrost” lirar hård metal med ett jävla driv.
Tänk att ”Judas Priest”, ”Accept” och ”Metallica” parar sig med ”Immortal” (Norsk black metal). Då får man ”Rimfrost”. Men det är inte bara driv och köttande. I låtar som ”A clash under the northern wind”, ”As the silver curtain closes”, Freezing Inferno, Frostlaid skies mm. finns en grandios storslagenhet som får en att tänka på filmmusik. Rimfrost startades 2002 i Hagfors, Värmland och firade 15 år som band förra året. Hösten 2017 släpptes den första singeln till det kommande alstret, som planeras vara inspelat och klart 2018. För tillfället håller bandet på och spelar in nästkommande singel, som kommer släppas inom en snar framtid.

A Clash Under The Northern Wind (singel):
https://youtu.be/cA6R_2UZA0I

Nekrokraft [Linköping]

Födda ur den gamla skolan för att framkalla mörker och dricka bryggd möter den alkoholiserade svärtade old-school thrashen en modernare, mystisk, melodisk approach med skrikande vokaler, blastande trummor och rivande gitarrer. Med tre album under bältet inkluderat nysläppta “Servants” och otaliga livespelningar, för att nämna några: Sweden Rock Festival, Black Christmass och Gefle Metal Festival under vingarna sedan starten 2012 kan man förvänta sig headbangskapande riff och medryckande gung.
Lechery (musikvideo):
https://youtu.be/DciNMGI6S2s

 


The Generations Army [Höör]

Thrashmetall med starka influenser av bland annat Slayer, Exodus och Testament från södra Sverige.

Voices and Visions (musikvideo):
https://youtu.be/rXS7TwXW1a0

Wan [Eskilstuna]

Med inspiration i 80-talets skitiga black metal och ett antal skivsläpp under bältet kommer WAN till Linköping för att dela ut en riktig käftsmäll.
Pentagram Rockers (musikvideo):
https://youtu.be/q-b1c5AEI7c

Bleeding Utopia [Västerås]
BLEEDING UTOPIA från Västerås lirar melodisk Death-Metal med artikulation på Death-Metal. Har sedan starten 2010 släppt 2 album och har under de senaste åren turnerat flitigt runt Europa. Album nummer tre är på väg och räknar med att se dagens ljus sent 2018 eller tidigt 2019.

Kommentarer inaktiverade.